Bellingham je macher! - Mugford, Simon anglický autor; Green, Dan; Truchlík, Ivan (Bratislava Slovart, spol. s r.o., 2025)
Prečítaj si, ako sa Jude Bellingham, 21-ročný talent anglického futbalu, vypracoval z druholigového klubu Birmingham City na top záložníka Realu Madrid. Zaboduj u svojich kamošov infoškami o Bellinghamových úspechoch a zisti, prečo platí, že BELLINGHAM JE MACHER!
Keywords: Bellingham, Jude Victor William -- anglický profesionálny futbalista -- 29. júna 2003; športové superhviezdy; anglická literatúra; literatúra pre deti; športovci -- významní; šport; futbal; futbalisti -- svetoví; komiksový príbeh; pre čitateľov od 7 rokov; biografie; populárno-náučné publikácie