Riešime vraždy 1/1 - Osman, Richard anglický televízny moderátor, producent, spisovateľ a komik 28. novembra 1970; Chovanová, Tamara (Bratislava Slovart, spo.l s r.o., 2025)
Nová kniha od autora série Štvrtkový klub detektívov.
Osobnú strážkyňu Amy Wheelerovú pošlú na súkromný ostrov pri brehoch Južnej Karolíny, aby chránila slávnu spisovateľku, excentrickú Rosie D'Antoniovú. Tej sa totiž jeden ruský miliardár vyhráža smrťou. No zrazu sa aj Amy ocitne v ohrození života a s Rosie utečú na pevninu - chcú preskúmať pozadie vraždy influencera Andrewa Fairbanksa. Nie je to však jediný influencer, ktorého zavraždili. A všetky stopy vedú do Dubaja.
Keywords: Riešime vraždy; anglická literatúra; kriminálne romány