Preteky s časom : 8. - Reganová, Lisa americká autorka 1971 (Grada Slovakia s.r.o. - Cosmopolis, 2024)
Detektívka Josie Quinnová o svojej sestre nepočula od chvíle, keď Trinity pred tromi týždňami po hádke utiekla z jej domu. Keď však na odľahlej chate, kde sa Trinity uchýlila, nájde Josie ľudské kosti, obáva sa najhoršieho. Pri obhliadke miesta činu si Josie všimne stopu, ktorú Trinity nechala priamo pre ňu. Pátranie otvorí sestrinu minulosť a pomôže jej pochopiť sestrine obavy, sny a aj to, ako sa Trinity dostala do nebezpečenstva. Po profesionálnom prešľape potrebuje Trinity nájsť veľký príbeh, ktorý by zachránil jej no - vinársku kariéru, a zdá sa, že sa pokúsila nadviazať kontakt s nebezpečným sériovým vrahom. Čas na nájdenie Trinity sa kráti. Môže Josin tím veriť jej inštinkom v prípade, ktorý je taký osobný? Dokáže Josie vyhrať preteky s časom o Trinitin život?