Pediatrie pro nelékařské zdravotnické obory - Klíma, Jiří český lekár (Grada Publishing, a.s, 2016)
Publikace je určena nejen pro bakalářské a magisterské studium, ale také pro pediatrické sestry v ambulancích, nemocnicích a v terénu. Knihu pro stručnost a přehlednost jistě ocení též pracovníci dalších lékařských i nelékařských zdravotnických oborů – informace v ní obsažené jsou využitelné nejen v profesním, ale i v soukromém životě.