Tábor plný čudných záhad : 1/3 - Futová, Gabriela slovenská autorka kníh pre deti 23. februára 1971 (Albatros Media Slovakia, s.r.o, 2024)
"Záhadné zmiznutie, čudné tajomstvá... Ani v letnom tábore nemá malý detektív pokoj!"