Detektív Očko a jeho zábavné príbehy 2/2 - Futová, Gabriela slovenská autorka kníh pre deti 23. februára 1971; Regitko, Miroslav 1965- (Bratislava AlleGro Plus, 2023)
Úplne nová kniha úplne nových komiksov, ktorá poteší prívržencov Očka, Psa, Fifíka a Bobiny. Očko je štvrták a chce byť detektívom. Ktovie, či sa mu to podarí, on si to však zatiaľ všade píše. Očko si všíma záhady, zažíva veselé, bláznivé i strašidelné príhody. Učitelia a rodičia vôbec nemajú s Očkom ľahký život.
Keywords: Detektív Očko; slovenská literatúra; literatúra pre deti; dobrodružné príbehy; komiksový príbeh; grafický román; pre čitateľov od 7 rokov; komiksy