Výmenný pobyt v Paríži 3. - Punsetová , Ana španielska autorka 1981-; Matariová, Laia; Prišťáková, Laura (Bratislava Fragment Albatros Media Slovakia, s.r.o., 2024)
"Najkamošky cestujú do Paríža! Vydrží ich priateľstvo?"
Julia a Alejandra zistili, že ak držia spolu, zvládnu všetko, a teraz majú šancu užiť si Paríž! Výmenný pobyt na elitnej škole však preverí ich sebadôveru… a takisto ich priateľstvo. Musia dokázať, že sú tu jedna pre druhú, pretože nech sa deje čokoľvek, sú… najkamoškami.
Keywords: Najkamošky; španielska literatúra; literatúra pre deti; dievčenské romány; pre čitateľov od 10 rokov