Trinásť 1. - Cavanagh, Steve írsky autor 1976- (Lindeni Albatros Media Slovakia, s. r. o., 2025)
Je to súdny proces storočia, no vrah nesedí na lavici obžalovaných. Je v porote! Boli najhorúcejším hollywoodskym párom a svet im ležal pri nohách. Teraz je jeden z nich mŕtvy a hviezdny Robert Solomon je obvinený z vraždy svojej krásnej manželky. Toto je súdny proces storočia a obhajoba chce mať vo svojom tíme jediného muža: Eddieho Flynna, podvodníka, ktorý sa stal právnikom. Všetky dôkazy poukazujú na Robertovu vinu, no séria zlovestných incidentov v súdnej sieni začne v Eddiem vyvolávať pochybnosti. Čo ak je v miestnosti viac ako jeden herec? Čo ak je skutočný vrah v porote?