Umelá inteligencia - kolektív autorov; Umelá inteligencia (Bratislava Lindeni Albatros Media Slovakia, s. r. o., 2024)
Fascinujúce fakty o umelej inteligencii – riziká, využitie, mýty.
Niekedy je menej naozaj viac. Táto dôvtipná a šikovná príručka odhaľuje zložitosti a mechanizmy umelej inteligencie od algoritmov až po otázky etiky. V knihe nájdete témy ako: umelé neuróny, práca s dátami, druhy UI a ich využitie, mýty a riziká s ňou spojené a ďalšie.
Keywords: Jednoducho; anglická literatúra; umelá inteligencia; populárno-náučné publikácie