Veľký náčelník Tekumseh. Zv. 2 - Steuben, Fritz nemecký autor 3. decembra 1898 - 4. júna 1981 (Stopy, 1980)
História nám hovorí len o veľmi málo prípadoch, kedy sa Indiáni spojili do významného zväzku. Jednou z nich bola koalícia, ktorú začiatkom 19. storočia vytvoril náčelník Shawneeov - Tecumseh.