Profesorka - McFaddenová, Freida americká autorka 1.5.1980 (Motýľ, s.r.o, 2024)
Eve má pekný život. Každý deň vstane, dostane bozk od manžela Natea a odchádza do práce na miestnu strednú školu, kde učí matematiku. Všetko je tak, ako má byť. Až na to, že...