Profesorka - McFaddenová, Freida americká autorka 1.5.1980; Lamačková, Dorota; Kantorová-Báliková, Jana 1951- (Bratislava Motýľ, s.r.o., 2024)
Eve má pekný život. Každý deň vstane, dostane bozk od manžela Natea a odchádza do práce na miestnu strednú školu, kde učí matematiku. Všetko je tak, ako má byť. Až na to, že...
Minulý rok casehamskou strednou školou otriasol škandál. Hovorilo sa o afére medzi učiteľom a študentkou menom Addie. Eve však vie, že za týmito škaredými klebetami sa ukrýva oveľa viac, než by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Addie nemožno veriť. Klame. Ubližuje ľuďom. Ničí životy druhým. Aspoň to všetci tvrdia. Nikto však nepozná skutočnú Addie. Nikto nevie tie tajomstvá, ktoré by ju mohli zničiť.
A Addie urobí všetko pre to, aby to tak zostalo.
Autorka bestsellerov New York Times Freida McFadden nám prináša príbeh plný zvrátených tajomstiev a dlho očakávanej pomsty. Máte sa na čo tešiť
Obsahuje profesijné údaje o autorke
Keywords: americká literatúra; spoločenské romány; psychotriler; triler