Ľúbostný list - Rileyová, Lucinda írska autorka 16. februára 1965 - 11. júna 2021 prvé romány písala pod rodným menom Lucinda Edmondsová (Tatran, 2025)
Triler odohrávajúci sa v najvyšších kruhoch anglickej spoločnosti.