Rozhodnutie - Brownová, Sandra americká autorka 12. marca 1948 (Ikar, a.s. - Slovenský spisovateľ, 2025)
Zack Bridger už dávno nemyslí na bývalú manželku Rebeccu. Ich manželstvo nevyšlo. Slávny hráč amerického futbalu a akrobatická kráska nie sú najlepším receptom na rodinnú idylku. Preto sa rozhodli ísť každý vlastnou cestou. Jeden telefonát však všetko zmení. Po násilnom útoku skončí Rebecca v kóme. Na veľké prekvapenie je Zach stále jej najbližším príbuzným a môže rozhodnúť, či bývalú manželku odpojí od prístrojov, alebo nie. Pod ťarchou zodpovednosti a drobnohľadom verejnosti nakoniec presúva rozhodnutie na Rebecciných rodičov. Tí sa rozhodnú počkať na zázrak.