Odveta - Brnková, Michaela slovenská autorka (Moderné romány, 2023)
Nepoznáš ma... Nie som ako iní bossovia mocných svetových syndikátov. Ja sa nevyžívam v krviprelievaní a točení špinavých obchodov. Netúžim po mamone, nechcem stále viac.