Sherlock Holmes. 1. - Doyle, Arthur Conan škótsky autor 22. mája 1859 - 7. júla 1930 (SnowMouse publishing, 2016)
Novelou Štúdia v krvavočervenom sa začínajú dobrodružstvá najslávnejšej detektívnej dvojice všetkých čias, Sherlocka Holmesa a doktora Watsona.