Znova v sedle. 2. - Auerbachová, Annie; Loy, John (CooBoo Albatros Media a.s, 2011)
Na ranči Horseland zažije Molly pri tréningu škaredý pád zo svojej kobyly Calypso. Strach z toho, že by mohla ešte niekedy spadnúť, jej bráni, aby sa do sedla znova vrátila. Všetci na ranči si robia starosti – bude Molly ešte niekedy jazdiť? Zvíťazí nad svojím strachom?