Znova v sedle 2. - Auerbachová, Annie; Loy, John; Polakovič, Martin (Praha CooBoo Albatros Media a.s., 2011)
Na ranči Horseland zažije Molly pri tréningu škaredý pád zo svojej kobyly Calypso. Strach z toho, že by mohla ešte niekedy spadnúť, jej bráni, aby sa do sedla znova vrátila. Všetci na ranči si robia starosti – bude Molly ešte niekedy jazdiť? Zvíťazí nad svojím strachom?
Keywords: Horseland; anglická literatúra; literatúra pre deti; príbehy o deťoch; kone; príbehy o zvieratkách; prvé čítanie; veľké písmená; pre čitateľov od 7 rokov