Dada Nálada zachraňuje svet!. 3. - McDonaldová, Megan americká autorka pre deti 28. februára 1959 (Slovart, s.r.o, 2012)
V škole sa Dada učí o životnom prostredí. Dozvie sa o tom, ako ľudia ničia dažďové pralesy, a začne sa starať nielen o ohrozené druhy zvierat v záhradke za domom, ale aj o to, ako sa v ich rodine narába s odpadkami. Takže skvelá Dada, ktorej nič nie je ľahostajné, opäť zasahuje. Kde by bol svet bez Dady Nálady?