Spišskí permoníci - Boďová, Zuzana (Erad, s.r.o, 2017)
V podzemí pod tatranskými končiarmi nastalo poriadne rušno. Veľký Permon pozval banských škriatkov z celej zemegule a Mesačná jaskyňa začala praskať vo švíkoch. Táto udalosť neušla pozornosti hradných duchov a permoníci sa majú na čo tešiť.