Džungľa - Wollardová, Kathy (Ikar, a.s. - Príroda, 2018)
Vydaj sa do divokého srdca dažďového lesa. Objav svet prekypujúci životom. Husté a vlhké, dažďové lesy plné tajomstiev sú domovom viac ako polovice všetkých druhov rastlín a živočíchov. Vďaka unikátnej fotikulárnej™ technológii kniha Džungľa odkryje rúško tajomstva, ktoré zahaľuje tento nesúvisle osvetlený svet, a predstaví jeho pestrofarebných a neposedných obyvateľov. Sleduj tarantulu cupotajúcu po lesnej pôde. Švihajúci jazyk tancujúceho hada. Bežiaceho tigra a červeno-zelenú aru nad korunami stromov. Zaži to na vlastnej koži.