Fyziológia rastlín - Masarovičová, Elena 1948-; Repčák, Miroslav 1947- (Univerzita Komenského, 2015)
Učebné texty určené poslucháčom biologických odborov bakalárskeho a magisterského štúdia, ako aj učiteľských kombinácií nielen v rámci UK a UPJŠ, ale aj študentom prírodovedeckého zamerania iných vysokých škôl.