Batman 2/2 - Mladé ninja korytnačky - Manning, Matthew K. americký autor komiksov; Ľahká, Denisa (Bratislava Slovart, spol. s r.o., 2025)
Joker, Harley Quinn, Poison Ivy, Scarecrow a ďalší najstrašnejší zloduchovia záhadne zmiznú z Arkhamovho ústavu. Batman, Robin a Batgirl sa ich snažia vystopovať, no zistia, že ani jeden z nich sa už nenachádza v Gothame. Prostredníctvom medzidimenzionálneho portálu sa dostali do New Yorku, mesta Mladých ninja korytnačiek. Hrdinovia budú musieť spojiť sily. Podarí sa im poraziť obávaných zločincov a opäť ich dostať za mreže? A kto vlastne za tým všetkým stojí? Mimozemskí Kraangovia alebo niekto úplne iný?
Keywords: Môj prvý komiks; Batman; Superhrdinovia; americká literatúra; literatúra pre deti; dobrodružné príbehy; komiksový príbeh; grafický román; pre čitateľov od 6 rokov; komiksy