Kozmošimpanz - Walliams, David anglický autor 20. augusta 1971 (Slovart, spol. s r.o, 2024)
Z fantastického sveta najobľúbenejšieho detského spisovateľa Davida Walliamsa k vám letí prvý KOZMICKÝ KOMIKS! Šimpanz Šiši je zvierací astronaut, ktorého vedci z NASA poslali na nebezpečnú misiu. Ak sa mu podarí obletieť Zem, je šanca, že to dokážu i ľudia.