Kristin skvelý nápad : 1/1 - Telgemeierová, Raina americká karikaturistka 26. mája 1977 (Slovart, spol. s r.o, 2025)
Kristy, Mary Anne, Claudia a Stacey sú najlepšie priateľky. Keď sa rozhodnú založiť Klub babysitteriek, ešte netušia, čo ich čaká. Opatrovanie detí? To vôbec nie je jednoduché. Nekonečné telefonáty, nekontrolovateľné batoľatá, nevychované domáce zvieratá... viesť firmu je občas fuška. Nech však ide o čokoľvek, môžete sa spoľahnúť, že si s každou prekážkou poradia. Ale len ak budú držať spolu.