FC Barcelona - Mugford, Simon anglický autor (Športové superhviezdy, 2025)
Máloktorý klub na svete je natoľko prepojený so svojím mestom a priaznivcami ako FC Barcelona. Tento veľký klub budoval aj futbalista so slovenskými koreňmi Ladislava Kubala. Po ňom prišli ďalšie slávne mená - Pep Gaurdiola, Johan Cruyff či Lionel Messi. Prečítaj si o týchto skvelých hráčoch aj tréneroch a legendárnom El Clásicu. Ukáž svojim kamošom, prečo aj ty fandíš Barce!