Pod krídlami Hollythorne Housu 3/2 - Laddová, Sarah E. americká autorka 1978- (Ikar a.s. - Slovenský spisovateľ, 2025)
Román Pod krídlami Hollythorne Housu, ktorým pokračuje najnovšia regentská séria Sarah E. Laddovej Panstvá Yorkshiru, prináša nezabudnuteľný príbeh o viere vo vlastné schopnosti na kľukatej ceste za šťastím.