Rodina z domu tieňov 2. - Jewellová, Lisa anglická autorka 19. júla 1968 (Tatran, 2023)
Lisa Jewellová po úspešnom románe Rodina v podkroví prináša ďalší strhujúci román o tom, kam až sme schopní zájsť, aby sme ochránili našich milovaných: román o komplikovaných manželstvách, rozbitých rodinách a smrtiacich tajomstvách.