Rodina z domu tieňov 2. - Jewellová, Lisa anglická autorka 19. júla 1968; Angelovičová, Zuzana 1985- (Bratislava Tatran, 2023)
Lisa Jewellová po úspešnom románe Rodina v podkroví prináša ďalší strhujúci román o tom, kam až sme schopní zájsť, aby sme ochránili našich milovaných: román o komplikovaných manželstvách, rozbitých rodinách a smrtiacich tajomstvách.
Vrchný inšpektor Samuel Owusu rieši prípad nájdených kostí troch ľudí, ktorých pred tridsiatimi rokmi našli mŕtvych v starom sídle v Chelsea.

Rachel Rimmerová zistí, že jej manžela Michaela zavraždili v pivnici jeho domu vo Francúzsku a miestna polícia ju žiada, aby sa dostavila na vypočúvanie.

Lucy Lambová sa po tridsiatich rokoch vracia do Anglicka, zatiaľ čo jej brat pátra po chlapcovi z ich spoločnej minulosti.

Všetci nástojčivo hľadajú odpovede na otázky súvisiace s navzájom prepletenými záhadami. A pomaly zisťujú, že ich spája viac, ako si vôbec vedia predstaviť.
Keywords: Rodina v podkroví; anglická literatúra; spoločenské romány; rodinné tajomstvá; psychotriler; triler