Rozdávať lásku - Willettová, Marcia anglická autorka 6. augusta 1945 (Slovenský spisovateľ, 2007)
Po prerušení štúdia na univerzite a rozchode s priateľkou Lucindou sa mladý Hugh Ankerton vracia z mesta domov. Život vo farmárskej usadlosti pod dohľadom prehnane starostlivej matky mu však neprináša úľavu a nemôže zahnať výčitky svedomia sprevádzané pocitom, že je zodpovedný za tragickú smrť kamarátky Charlotty. Pokoj duše nachádza, až keď začne spolu s Maxom Driverom budovať uprostred dartmoorskych slatín školu v prírode. Útočisko na vidieku a sebarealizáciu hľadá aj Pippa, ktorú opustil materiálne založený manžel, zameraný len na svoju kariéru. Priateľka Annie, trpiaca nečakaným odchodom životného partnera, ktorá sa jej ujme, musí tiež dozrieť, aby si uvedomila ako všetci ostatní, že liekom proti osamelosti a hlavným zmyslom života je lásku nielen prijímať, ale ju aj rozdávať.