Pravda o Stacey 1/2 - Telgemeierová, Raina americká karikaturistka 26. mája 1977 (Slovart, spol. s r.o, 2025)
Pokračovanie úspešného komiksu od Rainy Telgemeier! Autorka bestsellerov Úsmev, Sestry, Nervy, Dráma a Duchovia prerozprávala príbehy knižnej série o kamoškách babysitterkách, ktoré si získali srdcia čitateľov po celom svete.