Komiksová akadémia: Slnečná sústava - Mosco, Rosemary kanadská autorka, karikaturistka (Slovart, spol. s r.o, 2025)
Zoznám sa s najbližšími susedmi Zeme - s Venušou a jej kyslými dažďami, so Saturnom a s jeho ľadovými prstencami a s jadrom toho všetkého, so Slnkom. Ľudí vesmír vždy fascinoval, počnúc ranými astronómami cez misie NASA až po prieskumné vozidlá na Marse. A každý deň sa o slnečnej sústave dozvedáme viac. Vieš, že naša slnečná sústava vznikla z oblaku kozmického prachu? Že červená škvrna na Jupiteri je v skutočnosti búrka?