Komiksová akadémia: Slnečná sústava - Mosco, Rosemary kanadská autorka, karikaturistka; Chad, Jon; Chovanová, Tamara 1953- (Bratislava Slovart, spol. s r.o., 2025)
Zoznám sa s najbližšími susedmi Zeme - s Venušou a jej kyslými dažďami, so Saturnom a s jeho ľadovými prstencami a s jadrom toho všetkého, so Slnkom. Ľudí vesmír vždy fascinoval, počnúc ranými astronómami cez misie NASA až po prieskumné vozidlá na Marse. A každý deň sa o slnečnej sústave dozvedáme viac. Vieš, že naša slnečná sústava vznikla z oblaku kozmického prachu? Že červená škvrna na Jupiteri je v skutočnosti búrka?
Pripoj sa k Sare, Jill a ich zvieratkám cestujúcim vo vesmíre a dozvieš sa viac o zázrakoch našej slnečnej sústavy.
Obsahuje slovníček
Keywords: Komiksová akadémia; americká literatúra; literatúra pre deti; slnečná sústava; komiksový príbeh; pre čitateľov od 9 rokov; populárno-náučné publikácie; komiksy