Smradi - Epizóda 4 - Blabey, Aaron austrálsky autor a ilustrátor 1. januára 1974; Balalová, Kristína (Bratislava Albatros Media Slovakia, s.r.o., 2022)
Najbláznivejší hrdinovia opäť v akcii. Pozor na záchvaty smiechu!
Je tu mačacia zombie apokalypsa! Treba panikáriť? Plakať? Alebo pustiť do gatí? NIE! Len sa dobre usaď a sleduj, ako bude lietať srsť, keď sa najhorší hrdinovia na svete pustia do mňaukajúcich mačacích príšer šialeného doktora Marmeládu! Prichádza štvrtá epizóda Smradov!
Keywords: Smradi; austrálska literatúra; literatúra pre deti; dobrodružné príbehy; humorné príbehy; komiksový príbeh; grafický román; prvé čítanie; pre čitateľov od 7 rokov; komiksy