Smradi - Epizóda 5 - Blabey, Aaron austrálsky autor a ilustrátor 1. januára 1974; Balalová, Kristína (Bratislava Albatros Media Slovakia, s.r.o., 2022)
Smradi sú späť a svet má nádej!
Máme zlú správu! Nadišiel koniec sveta. Dobrou správou však je, že SMRADI sú späť a idú ho zachrániť! Budú si síce musieť „požičať“ raketu, v jednom skafandri nájdu čosi fakt nechutné a pán Piraňa možno zje priveľa fazuľových burrít, no bude to naozaj také zlé? Také zlé?! Bude to príšerné. Je to malý krok pre Tak trochu medzinárodnú hrdinskú ligu, ale veľký skok pre SMRADOV.
Poradie vydania podľa NA ISBN, v tiráži chybne uvedené "druhé" slovenské vydanie
Keywords: Smradi; austrálska literatúra; literatúra pre deti; dobrodružné príbehy; humorné príbehy; komiksový príbeh; grafický román; prvé čítanie; pre čitateľov od 7 rokov; komiksy