Stratený zajko v New Yorku - Mašlejová, Diana slovenská autorka 1987- (Albatros Media Slovakia, s.r.o, 2024)
Je odvážnejší, než si myslel! Už len vymyslieť plán, ako porazí nebezpečný zvierací gang...