O princeznej Eleanore 1. - Nagy, Peter slovenský spevák, hudobný skladateľ, hudobník, textár 9. apríla 1959 (Albatros Media Slovakia, s.r.o, 2021)
Kde bolo, tam bolo, bolo raz jedno kráľovstvo. Žili v ňom kráľ, kráľovná a malá princeznička Eleanora. Jedného dňa sa Eleanora prebudila, prehľadala celé kráľovstvo, no nikde nemohla nájsť mamičku. Kde je? Čo sa stalo? Zbalila si teda pár vecí do batôžka a vydala sa ju hľadať. Čaká vás príbeh plný dobrodružstiev, kúziel, zaklínadiel, víl, ježibáb, čarodejníkov a iných rozprávkových bytostí. Naberte teda odvahu a pomôžte princeznej Eleanore vyslobodiť kráľovnú!