V Kráľovstve lesných víl. 2. - Nagy, Peter slovenský spevák, hudobný skladateľ, hudobník, textár, 9. apríla 1959 (Albatros Media Slovakia, s.r.o, 2022)
Kde bolo, tam bolo, boli raz dvaja dobrí kamaráti Eleanora a Rolando. Žili v paláci a boli veľmi odvážni. Jedného dňa prišiel posol z Kráľovstva lesných víl a niesol nedobré správy: „Vážená pani kráľovná, pán kráľ a milá Eleanora, prosíme vás o pomoc. Rieku, ktorá tečie cez naše kráľovstvo, ktosi znečisťuje! Je čierna a šíri sa z nej veľký smrad. Pomôžte nám, prosím.“ A tak sa Eleanora a Rolando pustili do pátrania!