O čarovnej knihe 3. - Nagy, Peter slovenský spevák, hudobný skladateľ, hudobník, textár, 9. apríla 1959 (Albatros Media Slovakia, s.r.o, 2024)
Naberte odvahu a pomôžte princeznej Eleanore a Rolandovi ochrániť všemocnú knihu!