Bing ľúbi Flopa - Gurney, Stella; Hutchins, Freddie; Vrombaut, An, 1967- (Egmont Albatros Media a.s, 2022)
Ľúbiť Flopa - to je Bingov svet! Či sa Bing cíti smutne, nadšene alebo šantivo, stále je tu s ním Flop, ktorý s ním prežíva každú chvíľku.