Manželky : 1. - Keleová-Vasilková, Táňa slovenská autorka 7. apríla 1964 (IKAR, a. s., 2003)
Iva, Diana, Michaela a Martina sú nerozlučné priateľky zo školských lavíc, ktoré okrem spoločných zážitkov spájajú problémy mnohých súčasných žien okolo tridsiatky: partnerské vzťahy, deti, práca, nenaplnené sny a nádeje, neočakávané životné situácie, s ktorými sa musí každý vyrovnať po svojom. Iva po skončení materskej dovolenky úporne hľadá plnohodnotné uplatnenie v živote, Michaela uprednostnila kariéru pred rodinou a svoj omyl pochopí až po tragickej strate. Diana v mnohodetnej rodine stráca pôdu pod nohami v každodennom stereotype a krásna, stále slobodná Martina sa rozhodne rázne skoncovať so samotou, ale čoskoro zistí, že ani jej nevychádza všetko tak, akosi naplánovala...