Mega komplikované lásky Lottie Brooksovej 3. - Kirbyová, Katie anglická autorka 1980- (Fragment Albatros Media Slovakia, s. r. o., 2023)
Najvtipnejší, najuletenejší a najtrápnejší život Lottie Brooksovej pokračuje!