Strašne chaotické Vianoce Lottie Brooksovej 5. - Kirbyová, Katie anglická autorka 1980- (Fragment Albatros Media Slovakia, s. r. o., 2024)
"Moriačia maska, trblietavé hovienko, zmasakrovaný vianočný škriatok... ALE nakoniec dopadne všetko (celkom) dobre"