Nájomníčka - McFaddenová, Freida americká autorka 1.5.1980 (Motýľ, s.r.o, 2025)
Blakeovi Porterovi sa doteraz darilo, ale to je už minulosť. Keď ho nečakane prepustia z pozície viceprezidenta marketingového oddelenia, nezvláda splácať hypotéku na nový dom, v ktorom býva spolu so snúbenicou, a zúfalo sa snaží nájsť riešenie.