Všetko vzácne a krehké - Davisová, Barbara americká autorka 28. júna 1961; Jahičová, Denisa (Aurora, 2025)
Matka a dcéra sa zúfalo pokúšajú zmieriť práve vo chvíli, keď ich vzťah môže navždy zničiť desaťročné tajomstvo.