Moderné kmene - Godin, Seth (Ikar, 2010)
Kmeň je akákoľvek skupina ľudí, ktorí sú navzájom prepojení, majú vodcu a ideu. Ľudia sa milióny rokov spájali do kmeňov, či už náboženských, etnických, politických alebo aj hudobných. Je to naša prirodzenosť.