Do dlane dýchni - Zborovjan, Julo slovenský autor 14. januára 1921 - 20. októbra 1974 (Košice Východoslovenské vydavateľstvo, 1972)
Výber z básní Jula Zborovjana z rokov 1941-1971, ktorý vyšiel pri príležitosti autorových päťdesiatych narodenín. Výber zachytáva všetky obdobia jeho básnickej tvorby...
Keywords: slovenská literatúra; poézia