Pankhart. 5. - Läckbergová, Camilla švédska autorka 30. augusta 1974 (Slovart s.r.o, 2012)
Ďalší napínavý príbeh od autorky, o ktorej všetci hovoria ako o novej Agáte Christie. Prečo si matka Eriky Falckovej odložila starú nacistickú medailu? Aby to Erika zistila, vyhľadá penzionovaného učiteľa dejepisu, no starec sa správa čudne a vyhýba sa odpovedi. O dva dni nato ho zavraždia. Erika začne čítať matkine denníky a dozvie sa, že počas druhej svetovej vojny sa jej matka pohybovala v rovnakej spoločnosti ako zavraždený. Kto je schopný zabíjať, aby pravda nevyšla najavo? Aké tajomstvá ukrýva Erikina rodina?