Sníčky zo zázračnej poduštičky - Mislovičová, Sibyla; Trsťan, Drahomír (Bratislava Matys, 2011)
Zaujímavé príbehy, básničky, napätie i prekvapenie a pekné ilustrácie umocnia rozprávanie malého Miška.
Keywords: slovenská literatúra; literatúra pre deti; príbehy o deťoch; poézia; prvé čítanie; na prednes - 1. stupeň ZŠ; veľké písmená; pre čitateľov od 6 rokov