Ryby našich vôd - Hecker, Frank (Slovart s.r.o, 2014)
Praktický a prehľadný sprievodca predstavuje 86 najrozšírenejších sladkovodných druhov rýb v strednej Európe vyobrazených v ich prirodzenom prostredí. Ponúka zaujímavé informácie o: